Oplossingsgericht en netwerkversterkend werken

02Nov19:0021:30Oplossingsgericht en netwerkversterkend werkenOp zoek naar oplossingen?19:00 - 21:30 14 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 19:00 - 21:30

Locatie

Avans Hogeschool

Other Events

Details

Wil jij mee op zoek naar mogelijkheden?

Het vinden van een oplossing is niet altijd even makkelijk. Vaak focussen we op wat er niet goed gaat, maar wat als je dat eens over een andere boeg zou gooien? Wat zou er dan gebeuren?

Tijdens deze cursus leer je hoe je door middel van gespreksvoering op zoek kunt gaan naar nieuwe mogelijkheden. Mogelijkheden die een ander te bieden heeft. Maar hoe kom je hier achter? Aan de hand van opdrachten en oefeningen kom jij meer te weten over hoe jij jouw gesprekspartner zelf kunt laten nadenken. Wat zijn zijn of haar sterke kanten? Wat gaat er al goed en wie zou daar nog meer bij kunnen helpen?

Lesdata
Les 1: dinsdag 02 november 2021
Les 2: dinsdag 09 november 2021

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie!

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze cursus:

  • Heb jij inzicht gekregen in hoe je van probleem gestuurd denken een omslag kan maken naar oplossingsgericht denken;
  • Aan de hand van verschillende oefeningen en opdrachten leer je waarmee je tijdens een gesprek de ander na kan laten denken over zijn/haar eigen oplossingen en mogelijkheden;
  • Gedurende de cursus leer je wat voor gesprekstechnieken, manieren van luisteren en het aannemen van een houding jou kunnen helpen bij het zoeken van oplossingen.

”Na het volgen van deze workshop ontvang jij een bewijs van deelname dat jij kan gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Een woordje van de docent

 ” Wij gaan er vanuit dat de ander deskundig is over zijn eigen leven en doelstellingen, er altijd dingen goed gaan en kleine stappen grote verandering kunnen brengen.”

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven