Persoonlijke ontwikkeling training: Omgaan met je strenge stem

28Sep19:0021:30Persoonlijke ontwikkeling training: Omgaan met je strenge stemHoe streng ben jij voor jezelf?19:00 - 21:30 9 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 19:00 - 21:30

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

Hoe streng ben jij voor jezelf?

We maken er ons allemaal wel eens schuldig aan. Dat stemmetje dat zegt: “Even de schouders eronder, niet aanstellen, of nog even een tandje bij!” We geven dan geen gehoor aan gevoelens of de dingen die we meemaken. Op zich is dat niet erg, zolang je het niet te vaak doet! Op z’n tijd aandacht geven aan jezelf is belangrijk. Zonder oordeel, afwijzing of verwachting!

Ben jij best soms te streng voor jezelf? Het kan ook anders!
Waar komt jouw stemmetje vandaan? Wat wil dit stemmetje zeggen? En is dat ook wel echt zo? Of bestaat dit stemmetje alleen in jouw hoofd, en is het jouw onzekerheid? Kijken andere mensen ook zo naar jou? Of maak jij het jezelf wijs? Onze eigen gedachten zeggen veel over hoe wij zelf naar dingen kijken. Denk aan dit bijvoorbeeld: ”Ze zullen wel denken dat ik een aansteller ben!” Dit is iets wat jíj denkt, maar dat betekent niet dat deze gedachten ook echt waar zijn of dat anderen dit vinden.

In deze training gaan we aan de slag met dat stemmetje in jouw hoofd. Wat zegt dit stemmetje? Waar komt ‘ie vandaan? Is het wel echt zo? En wat kan je er aan doen?  Aan de hand van verschillende oefeningen ga jij jezelf nog beter leren kennen.

”Hoe zou een vriendin reageren als jij tegen haar dezelfde feedback geeft als jij jezelf geeft? We zeggen vaak: behandel een ander, hoe jij zelf ook behandeld zou willen worden. Dat geldt dus ook voor jou! Behandel jezelf hoe jij ook door een ander behandeld zou willen worden.” 

Goed om te weten
Deze training bestaat uit:

  • Meditatie oefeningen
  • Mindfulness & compassievolle gerelateerde oefeningen
  • Lichaamsgerichte oefeningen, zodat je minder in je hoofd gaat zitten

Benodigdheden
– Matje
– Makkelijk zittende kleding

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.n. Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

9 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven