VOL! Persoonlijke ontwikkeltraining: Minder aantrekken van anderen

01Nov19:1521:45VOL! Persoonlijke ontwikkeltraining: Minder aantrekken van anderenKom los van andermans mening!19:15 - 21:45

Tijd

(Woensdag) 19:15 - 21:45

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1, ruimte HG104 (dit is in het hoofdgebouw)

Other Events

Details

Hecht jij te veel waarde aan de mening van anderen? Kom hiervan los!

 

Je kent het wel: je krijgt weleens advies of een mening. Van een bekende, een collega, familielid of goede vriend. Soms is het fijn, maar je zit er niet altijd op te wachten. Die mening doet je iets. Je kunt het niet helemaal loslaten, ongeacht hoe je er zelf over denkt. Je vergelijkt je met een ander. En je gaat twijfelen door hetgeen die ander heeft gezegd.

Herkenbaar? Wil je zelfverzekerder worden en je niet meer druk maken over wat andere mensen van je denken? Dan is deze fysieke training zeker iets voor jou. Samen met de andere deelnemers ga jij jezelf beter leren kennen en ontdekken wat voor jou belangrijk is, waar het doorkomt dat je makkelijk naar andere luistert en hoe je beter naar jezelf kan gaan luisteren. Je krijgt tips en handvatten hoe jij dit kan doen.

In deze training  gaan we aan de slag met hoe je jezelf meer voorop kunt zetten en je makkelijker de mening van andere naast je neer kan leggen. Aan de hand van verschillende oefeningen ga jij jezelf nog beter leren kennen.

Goed om te weten
Deze training bestaat uit:

  • Lichaamsgerichte oefeningen, zodat je minder in je hoofd gaat zitten.
  • Praktische oefening die tot nadenken zetten en overzicht geven.

Benodigdheden
– Matje
– Makkelijk zittende kleding

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven