Positief coachen in de praktijk!

14Jun19:0022:00Positief coachen in de praktijk!Wil jij aan de slag met 4 inzichten voor trainerschap?19:00 - 22:00 6 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 19:00 - 22:00

Locatie

Reeds onbekend

Other Events

Details

Aan de slag met de 4 inzichten voor trainers & coaches

Tijdens deze opleiding van 2 avonden leer je hoe je plezier en zelfvertrouwen bij jeugdspelers kunt bevorderen door positief coachen. Hoe creëer je een positief sportklimaat waarin de ontwikkeling van de jeugdspeler en het plezier centraal staan? Een klimaat waarin het kind zelf regie heeft over de keuzes die hij of zij maakt? Je krijgt praktische handvatten van trainer Joost van Beek (oprichter van 4 Soccer Talent en jeugdtrainer bij v.v. Bavel), om hiermee aan de slag te gaan.

”Als bevlogen jeugdtrainer heb ik zelf ondervonden hoe waardevol het toepassen van de 4 inzichten in de praktijk is. Want naast goede oefenstof, wordt vooral het “hoe” van jouw benadering van spelers steeds belangrijker. Bijvoorbeeld door vragen te stellen en persoonlijke aandacht te geven,  voelt iedereen zich gezien en gaan spelers zich sneller ontwikkelen. In twee avonden gaan we de diepte in over de 4 inzichten. Naast kennisdeling geven we samen vorm aan de inhoud vanuit jouw eigen inbreng. Jij bepaalt dus mede wat er aan bod komt,  en wat je uit de opleiding haalt”

Ben jij een trainer of coach en is dit iets voor? Of ken jij iemand in jouw netwerk voor wie het wat zou kunnen zijn? Schrijf je dan in voor deze opleiding (en of deel deze in jouw netwerk) die naast kennis en inspiratie ook nog eens 4 KNVB licentie punten oplevert voor voetbaltrainers met een KNVB licentie.

Lesdata
Lesdag 1: Dinsdag 14 juni
Lesdag 2: Dinsdag 28 juni

Doelgroep
Bestaande of potentiële Bredase trainers en coaches die vrijwillig actief zijn in een teamsport binnen de Gemeente Breda. 

Hoe gaat het in zijn werk?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie!

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze bijeenkomst:

  • Heb je kennis gemaakt met de 4 inzichten voor positief coachen
  • Heb je geleerd hoe je plezier en zelfvertrouwen bij jeugd kunt bevorderen
  • Weet je hoe je een positief sportklimaat kunt creëren
  • Heb je praktische handvatten om met de 4 inzichten aan de slag te gaan.

 

”Na het volgen van deze workshop ontvang jij een bewijs van deelname dat jij kan gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Daarnaast ontvang je 4 licentie punten die je kunt inzetten als je voetbaltrainer bent.”

 

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

6 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven