Praktijktraining: emoties de baas!

30Mei19:1521:45Praktijktraining: emoties de baas!Welke emoties schuilen er achter de boodschap?19:15 - 21:45

Tijd

(Donderdag) 19:15 - 21:45

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

Krijg inzicht in je eigen emoties en hoe jij hier grip op kunt krijgen. 

Je bent ergens en er gebeurt iets… BOEM! De emotie komt binnen. Je wordt overvallen en weet niet hoe je dit moet plaatsen. Of valt direct in een automatische reactie. Je voelt misschien boosheid, verdriet, angst of vreugde.

Vaak vinden we emoties te moeilijk. We stoppen ze het liefst weg. Maar wist je dat emoties een belangrijke boodschap hebben? Het vertelt je wat belangrijk is voor jou!

In deze training leer je meer over emoties. Hoe werkt dat in je lijf? Welke gradaties (emotieladders) zijn er, en hoe kun je een stapje terugdoen en relativeren? Natuurlijk kyn je niet van BOOS naar SUPERBLIJ gaan, maar wel stapjes daartussenin zetten. Daar helpen we je bij. Zo leer je jezelf beter kennen en ga je het pallet rondom emoties verder verkennen wen uitbreiden. Je leert betekenis te geven aan de boodschap van de emotie, zodat je anders met je emoties kunt omgaan.

Wist je dat je aan de hand van visualisatie en beweging je emoties kan (bij)sturen?

 

Doelgroep: Bredase vrijwilligers die meer willen weten over hoe je emoties de baas kunt worden in de dagelijkse praktijk.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgende van deze training:

  • heb je inzicht in wat specifieke emoties inhouden;
  • heb je inzicht in hoe je emoties bij een ander kunt herkennen;
  • weet jij hoe je de boodschap achter de emotie van de ander kunt achterhalen.

”Na het volgen van deze training ontvang jij een bewijs van deelname dat jij kan gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling, CV en verdere loopbaan.” 

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven