Kunst rondleiding + workshop "tape art"

20Jul13:3016:00Kunst rondleiding + workshop "tape art"Kijkers én makers beleven het Princenhaags Museum op een unieke manier13:30 - 16:00 4 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 13:30 - 16:00

Locatie

Haagweg 334, 4813 XE Breda

Other Events

Details

Houd jij van kunst bekijken? Én vind je het leuk om zelf ook creatief aan de slag te gaan?

Op donderdag 20 juli organiseren de vrijwilligers van het Princenhaags Museum een rondleiding. Je krijgt tekst en uitleg bij de expositie voor moderne kunst van Mieke van den Hende. Zo leer je meer over de verhalen die schuil gaan achter haar creativiteit! Na de rondleiding krijg je – exclusief van Mieke – een workshop “tape art”. Je gaat dus ook zelf aan de slag met het maken van kunst. Een kunstzinnig en compleet middagprogramma!

Het Princenhaags Museum is een centrum voor erfgoed, kunst en cultuur.
Wist je dat: het museum lokale kunstenaars een podium biedt om bij hen in het museum te exposeren?

Geïnteresseerd? 
Goed om te weten, is dat je geen ervaring nodig hebt voor deze workshop. Of je nu regelmatig naar een museum gaat en zelf weleens iets maakt, of als je het nog nooit hebt gedaan: je bent meer dan welkom!

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft in (moderne) kunst. Tip: neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig! 

Hoe gaat het in zijn werk?
Ongeveer een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst wilt, dan maken wij het gelijk in orde.
Sta jij op de reservelijst? Als er een plaatsje vrijkomt nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

4 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven