Reanimatie training - Op tijd goed voorbereid!

12Mar19:0021:45Reanimatie training - Op tijd goed voorbereid!Leer hoe je levensreddend kunt handelen. 19:00 - 21:45 1 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 19:00 - 21:45

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

Jij kan het verschil maken!

Het kan iedereen overkomen. De man voor jou in rij bij de supermarkt valt flauw. Of je merkt tijdens het praten met jouw buurvrouw dat ze hele rare dingen zegt, die jij niet kunt plaatsen. Een beroerte, een hartaanval, flauwte of een val die een wond veroorzaakt. Tijdens het sporten, je vrijwilligerswerk of als je gewoon een ommetje maakt. Maar weet jij ook wat je moet doen op het moment dat dit gebeurt?

Met deze schok en pomptraining – op tijd goed voorbereid – leer jij hoe je levensreddend kunt handelen.
In deze training leer jij het herkennen van ziekte beelden en wat je kunt doen in het geval van; beroertes, Epileptici, Diabetes, flauwte en ander vormen van onwel worden. Daarnaast ga je praktisch aan de slag met reanimeren, stabiele zijligging, grepen, wonden en het gebruiken van een AED.

”Wil jij op tijd  goed voorbereid zijn en weten hoe je eerste hulp kunt verlenen? Schrijf je dan in voor deze levensreddende training!”

Reservelijst
Deze training is vol! Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke workshop jij graag op de reservelijst zou willen, dan maken wij het gelijk in orde. 

Sta jij op de reservelijst? Indien er een plaatje vrijkomt nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Hoe gaat het in zijn werk?
Een week vooraanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie inclusief de link om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze schok en pomptraining heb je geoefend met:

  • Reanimeren, beademen en het gebruik van een AED.
  • Verdrinking, nek- en wervelletsels, en verslikken & verstikken.
  • En heb je inzicht in ziekte beelden zoals; Beroertes, Epilepsie, Diabetes en bijvoorbeeld flauwte.

 

‘’ Na het volgen van de training krijg jij een certificaat van Schok & Pomp die  jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Een woordje van de docent

“Alle Nederlanders kennis van levensreddend handelen, dat is onze missie. En die missie begint bij jou. Uiteindelijk ben jij het die een verschil kan maken. Dus schrijf je in voor deze cursus zodat ook jij straks weet hoe je een leven redt!” – Bernard Leenstra

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

1 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven