Rondleiding: Miniaturen- en Poppenmuseum

07Dec09:3011:00Rondleiding: Miniaturen- en PoppenmuseumKom jij een kijkje nemen in het minimuseum van Breda?09:30 - 11:00 4 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 09:30 - 11:00

Locatie

Catharinastraat 23, 4811 Catharinastraat 23VX Breda

Other Events

Details

Maak kennis met het superleuke Miniaturen- en poppenmuseum in Breda!

Wist je dat er in Breda een Miniaturen- en poppenmuseum is? Het knusse museum bevindt zich in onze historische binnenstad. Je vindt hier allerlei miniaturen: de wereld in het klein. Kleine huisjes, kamertjes en poppen die dagelijkse werkzaamheden weergeven. Alles is handgemaakt.

Lijkt het je leuk om hier eens een kijkje te nemen? Dan ben je van harte welkom om op donderdag 7 december (Nationale Vrijwilligersdag). Je krijgt een rondleiding en natuurlijk een lekker kopje koffie of thee. Schrijf je  snel in!

”In het museum vind je eeuwen oude miniatuur van de werkelijkheid. Je zult bijvoorbeeld kennis maken met een stoffenwinkeltje uit de jaren ’50, een oud café, een grachtenpand van een Joodse familie, dagelijkse keukentjes en nog veel meer! Verder laten ze in een film zien hoe de uitgebreide collectie tot stand is gekomen. Geschiedenis is iets dat je in het museum zeker zult ontdekken!” 

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft in cultuur. Tip: Neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen, dan maken wij het gelijk in orde.

Sta jij op de reservelijst? Indien er een plaatje vrijkomt nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

4 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven