Rondleiding: Paulus van Daesdonck museum

11Jul13:3015:00Rondleiding: Paulus van Daesdonck museumGa op reis terug in de tijd en leer meer over het leven in 1903!13:30 - 15:00 13 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 13:30 - 15:00

Locatie

Pennendijk 1, 4851 VB Ulvenhout

Other Events

Details

Ga op reis terug in de tijd bij het Paulus van Daesdonck museum!

In Ulvenhout staat een klein boerderijtje uit het jaar 1903. Hier is alles nog precies zoals vroeger! Het huis is helemaal ingericht met meubels en andere dingen uit het verleden. In het museum is vanalles te zien. Wat dacht je van gebruiksvoorwerpen van schoenmakers en kappers? Maar ook speelgoed, hoofddeksels en archeologische vondsten uit het verleden. Tijdens de rondleiding vertellen de vrijwilligers van Paulus van Daesdonck je meer over de verhalen die horen bij dit boerderijtje uit het verleden.

”Kom naar het van Daesdonck museum! Dé plek voor mensen met een groot hart voor verhalen en voorwerpen uit het verleden.”

Wat heb je nodig?
Voor deze activiteit heb je niets nodig.

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega!

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet mee doen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de activiteit vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

13 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven