Samen op pad - Wandelmiddag

01Sep13:3016:00Samen op pad - WandelmiddagGezellig aan de wandel met de bewoners van westerwiek 13:30 - 16:00 5 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 13:30 - 16:00

Locatie

Surplus Westerwiek, Argusvlinder 298, 4814SW Breda.

Other Events

Details

Hou jij van wandelen en een gezellig praatje?

Dan is deze wandelmiddag echt wat voor jou!

Samen er een middag op uit in de natuur! Ben jij altijd in voor gezelligheid en vind jij het ook heerlijk om buiten te zijn? Sluit dan gezellig aan tijdens de wandelmiddag van Surplus. Zij verwelkomen jou met open armen. Samen met de bewoners en vrijwilligers gaan jullie op pad door de wijk en maken jullie een wandeling.

”De bewoners van westerwiek komen zelf niet zo heel vaak buiten i.v.m. mobiliteit. Ze kijken er dan ook heel erg naar uit om samen op pad te gaan en gezellig te kletsen.” 

Ben jij in voor een gezellig praatje en een blokje om? Schrijf je dan vooral in voor deze middag! Tijden de middag wordt jij gekoppeld aan een bewoner en gaan jullie in een groep op pad. Het zou fijn zijn als jij tijdens de wandeling een rolstoel zou willen duwen, zodat zo veel mogelijk bewoners mee kunnen.

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en wandelen houd. Tip: Neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger in crime mee! Samen mee doen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig! 

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

5 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven