Slim op pad: Apps met wandel- en fietsroutes

10Mei14:0015:00Slim op pad: Apps met wandel- en fietsroutesSnel op pad; hoe doe je dat?14:00 - 15:00 12 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Maandag) 14:00 - 15:00

Locatie

Online, Microsoft Teams

Other Events

Details

Slim op pad – Hoe ga je dat?

Houd jij van buiten zijn en wandel of fiets jij graag? Dan is deze bijeenkomst wat voor jou!

Plan jij jouw route(s), of ga jij zonder plan op pad? Maak jij weleens gebruik van een app als je lekker buiten bent? Misschien niet, maar wist je dat een app jou dit een stuk makkelijker kan maken?  Met behulp van apps vind jij leuke loop- en fietsroutes, weet jij waar jij lekker kunt lunchen als je op pad bent en waar je gebruik kunt maken van een (openbaar) toilet. Wel zo handig als je op pad bent. En dat scheelt jou een hoop tijd en uitzoekwerk!

Lijk het jou interessant om meer input te krijgen over leuke loop- of fietsroutes? En wil jij leren hoe je daar eenvoudig gebruik van kan maken op jouw mobiele telefoon? Dan is dit webinar iets voor jou! Tijdens het webinar vertellen wij jou meer over welke app(s) dit mogelijk maken en hoe dit werkt. Ben jij erbij?

Hoe gaat het in zijn werk?
10 mei voor 12.00 uur ontvang jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie, inclusief de link om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

12 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven