Small talk in het engels

JulSmall talk in het engelsLeer hoe je mini-gesprekjes voert in het engelsDe hele maand (Juli) 15 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Juli)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Een simpel gesprekje voeren in het Engels? Leer het indeze e-learning!

Engels is een taal die je bijna overal kunt gebruiken. Je hoort het op tv, op vakantie, maar ook om je heen in het dagelijks leven. Tijdens je vrijwilligerswerk, in je privéleven, als je lekker uiteten bent of in de tuin werkt. Nederland wordt steeds internationaler en dat vraagt wat van onze taal! Wellicht doe je vrijwilligerswerk met anderstaligen, of woon je in een multiculturele wijk waarin Engels gebruikt wordt om elkaar beter te begrijpen. Of heb je gewoon een brede interesse in culturen en talen?

Als jij het interessant vindt om te leren hoe je een klein gesprekje kan aanknopen en kan contact kan leggen in het Engels, dan is deze digitale training iets voor jou!

Hoe gaat het online leren in zijn werk?

Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

15 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven