Sollicitatie training: Hoe presenteer jij jezelf?

16Jun09:0011:30Sollicitatie training: Hoe presenteer jij jezelf?Op zoek naar een nieuwe uitdaging?09:00 - 11:30 14 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 09:00 - 11:30

Locatie

Molenstraat 6

Other Events

Details

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij aan het solliciteren voor een nieuwe baan of tof vrijwilligerswerk? En wil jij weten hoe jij jezelf nog beter kunt presenteren? Dan is deze training iets voor jou! In deze uitgebreide training krijg jij handige tips en tools zodat jij jezelf van jouw beste kant kan laten zien. Zo kan jouw potentiele (vrijwilligers)werkgever niet meer om jou heen!

Als je solliciteert moet je opvallen, maar hoe doe je dit nu op een unieke manier? En hoe zorg je ervoor dat ze jou niet meer vergeten? Goed nieuws: daar helpen wij jou bij! Aan de hand van jouw kwaliteiten gaan we aan de slag en zorgen we ervoor dat jij deze na de cursus zo goed mogelijk kunt overbrengen op een ander.

”Samen brengen wij jou letterlijk en figuurlijk in beeld. Zo ben jij straks zeker van jouw kwaliteiten en hetgeen jij kunt bijdragen aan een organisatie!” 

Let op! 
Indien de corona-maatregelen het niet toelaten een fysieke training op locatie te verzorgen, wordt de basistraining ONLINE verzorgd via Microsoft Teams.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie, inclusief de link om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgende van deze training:

  • Weet jij hoe jij het verschil kunt maken tijdens een sollicitatie.
  • Weet jij wat jouw kwaliteiten zijn en hoe jij deze het beste kunt overbrengen.
  • Heb jij inzicht in hoe jij van waarde kunt zijn voor een organisatie en wat jij kunt bijdragen.
  • Heb je inzicht gekregen in hoe je een filmpje maakt en hoe je het beste op beeld overkomt.
  • Heb jij daadwerkelijk een filmpje dat jij kunt gebruiken tijdens jouw sollicitatie proces!

Een woordje van de docent

”Wil jij ook dat streepje voor bij het solliciteren? Doe dan mee!”

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven