SPORT-& CULTUURINTRO 2022-2023

07Jun19:3020:30SPORT-& CULTUURINTRO 2022-2023Hoe zet ik mijn sport- of cultuuraanbod op de kaart en hoe kom ik in het boekje? 19:30 - 20:30 15 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 19:30 - 20:30

Locatie

Online, Microsoft Teams

Other Events

Details

De Sport- & Cultuurintro Breda gaat weer bijna van start! Dat betekent dat duizenden kinderen in de gemeente Breda de kans krijgen om kennis te maken met jouw aanbod. We hebben gemerkt dat veel kinderen weer staan te popelen om nieuwe sporten en culturele activiteiten te proberen. Doe jij ook weer mee? 

Net als vorig jaar verzamelen we al het aanbod op de websitewww.sportencultuurintrobreda.nlwaar ouders en kinderen gedurende het schooljaar proeflessen kunnen vinden. Net zoals andere jaren brengen we in september een nieuwe editie van het Sport- & Cultuurintro boekje uit. Hierin verzamelen wij al het aanbod voor sport- en cultiuuraanbieders in de gemeente Breda. 

De website heeft het afgelopen jaar steeds meer handige functies gekregen waardoor het nog makkelijker is om nieuwe activiteiten toe te voegen en om bestaande activiteiten nog een keer te plaatsen. Maar waar die functies en ‘knoppen’ precies zitten is soms even puzzelen. Daarom willen wij, het team van Sport- & Cultuurintro Breda jullie graag uitnodigen voor ons eerste webinar! 

Tijdens dit webinar op 7 juni van 19:30 tot 20:30 nemen we je mee in de website en leggen we stap voor stap uit wat handige manieren zijn om je profiel in orde te maken, hoe je aanbod toevoegt, hoe je je activiteit aantrekkelijk maakt voor potentiële deelnemers en nog veel meer. Ook besteden we aandacht aan hoe je ervoor zorgt dat kinderen vanuit de proefles lid worden. Verder heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Na het webinar kun je meteen aan de slag om je nieuwe aanbod op de website te zetten, zodat een plekje in het nieuwe boekje verzekerd is!
 

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie!

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van dit webinar:

  • Heb je inzichten in de functionaliteiten van www.sportencultuurintrobreda.nl en informatie over het project.
  • Weet je hoe je snel activiteiten online kan zetten
  • Weet je hoe jij jouw sportclub goed op de kaart zet 
  • En weet je meer over hoe je het meeste resultaat uit Sport- & Cultuurintro kan halen.  

Een woordje van de docent

”Simpel en snel kinderen binden aan jouw sport- of cultuuraanbod? Sport- en cultuurintro helpt je daar gemakkelijk bij. Wij bieden jou de mogelijkheid om kosteloos in 15.000 boekjes, die op basisscholen uitgedeeld worden, te staan en kinderen proeflessen te laten boeken via een handig online platform. “

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

15 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven