Sportcafé Breda: Welkom op de club

23Mar19:3021:30Sportcafé Breda: Welkom op de clubAandacht voor ledenbinding en gastvrijheid op jouw sportclub. 19:30 - 21:30 20 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 19:30 - 21:30

Locatie

Atletiekvereniging Sprint,Doctor Schaepmanlaan 4, 4837 BW Breda

Other Events

Details

Na het succes van de vorige edities, organiseren wij ook dit jaar weer een Sportcafé. Het Bredaas Sportcafé is ieder jaar een terugkerend en kosteloos evenement waarbij sport- en beweegaanbieders uit de gemeente Breda elkaar ontmoeten. We gaan het o.a. hebben over kansen voor sportaanbieders waardoor jij vitaal en toekomstbestendig blijft.  

Het sportcafé staat dit jaar in het teken van ledenbinding en gastvrijheid. Aan de hand van nieuwe inzichten, creatieve denkwijzen en humor word je als sportbestuurder of lid van de ledencommissie aan het denken gezet, geïnspireerd en verleid om anders te kijken naar jouw sportclub. De sessie wordt begeleid door Start2Create.

Hoe kan je (potentiële) leden een warm welkom geven? Hoe kan je je club tot een beleving maken? Op deze avond werken we met veel sportvoorbeelden en de methodiek van creatief denken. We kruipen in de huid van iemand die voor het eerst op jouw sportcomplex komt. Een (potentieel) lid of vrijwilliger kan van alles zien of meemaken, wat de beleving uiteindelijk maakt of breekt. Je verlaat de zaal om informeel met elkaar na te praten, te borrelen en te genieten van een drankje en een hapje. 

Datum:
woensdag 23 maart  

Programma: 

  • We starten met een introductie en inspiratie over de twee thema’s ledenbinding en gastvrijheid; 
  • Vervolgens gaan we twee creatief denken tools gebruiken om op een leuke manier na te denken over deze twee thema’s; 
  • Daarna volgt een welverdiende pauze om nog wat drinken in te schenken of het toilet te bezoeken; 
  • Na de pauze ga je samen met andere bestuurders het gastvrijheidsspel spelen en kom je tot toffe unieke inzichten voor jouw club! 
  • We sluiten het Sportcafé uiteindelijk af met een welverdiende borrel.  

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie!

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

 WAT LEVERT HET SPORTCAFÉ OP? 

  • Je krijgt nieuwe inzichten en inspiratie over ledenbinding en gastvrijheid 
  • Je leert andere bestuurders van sportclubs kennen 
  • Je gaat aan de slag met concrete tools om op een leuke manier naar jouw club te kijken. 

Een woordje van de docent

“Alles op deze avond is praktisch. Vanuit onverwachte hoek kom je tot unieke en concrete ideeën voor je vereniging. Ook deel je kennis en ervaringen met elkaar tijdens het Bredaas Sportcafé”

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven