Sportcafé: De gelukkige vereniging

21Nov19:3021:30Sportcafé: De gelukkige verenigingHet geheim achter trotste leden19:30 - 21:30 30 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 19:30 - 21:30

Locatie

De kragt, Terheijdenseweg 416, 4826 AB Breda

Details

Het geheim achter trotste leden

De inschrijving voor het Bredase Sportcafé is geopend. Dit jaar met als thema ‘De gelukkige vereniging’.

Ben jij benieuwd naar het geheim achter trotse leden? Dan raden wij jou zeker aan, om jezelf in te schrijven.  We hebben een bruisend programma samengesteld. Samen verkennen we het sportcomplex De Kragt en deelt gastspreker Job van Eunen zijn visie over hoe jouw leden geactiveerd worden om met meer trots naar hun vereniging te kijken en dit enthousiasme uit te dragen.

Programma:

  • Inloop: 19:15-19:30 uur
  • Plenaire opening: 19.30 -19.35 uur

Een korte introductie en welkomstwoord.

  • Rondleiding De Kragt: 19.35- 20.00 uur

Het spiksplinternieuwe multifunctionele sportcentrum De Kragt heeft zijn deuren recentelijk geopend. De Kragt is een ontmoetingsplek voor iedereen, van sporters en sportprofessionals tot wijkbewoners. Wij maken tijdens de rondleiding uitgebreid kennis met het nieuwe sportcentrum, zien alle geavanceerde faciliteiten en moderne trainingsmogelijkheden.

  • Inspiratiesessie: ‘De gelukkige vereniging’: 20.00-21.30 uur

Tijdens de inspiratiesessie zal Job van Eunen, voormalig Nederlands korfballer, je met een bak aan energie overweldigen. Als bevlogen spreker, coach en organisatiedeskundige is het zijn missie om Nederland elke dag een beetje gelukkiger te verenigen. In zijn boek: ‘de gelukkige vereniging – het geheim van trotse leden’ beschrijf hij zijn visie. Een visie die zorgt voor gelukkige (sport)verenigingen waarbij leden zich gaan gedragen als trotse eigenaar in plaats van kritische consument. Dit alles vanuit het motto van Socratio: Je kunt niet succesvoller zijn dan gelukkig.

 

Wanneer: dinsdag 21 november
Tijdstart 19.30 – eindtijd 21.30 uur
Waar: De kragt,  Terheijdenseweg 416, 4826 AB Breda

Zien wij jou daar?

Wie kan mee doen?
Let op het Sportcafé  is bedoeld voor bestuurders en vrijwilligers van sportverenigingen, clubs en beweegaanbieders die meer willen weten over het concept de gelukkige vereniging

Hoe doe je mee?
Meld je aan onderaan de training door op ‘Ja, ik ben erbij’ te klikken. Ongeveer een week voor de start sturen we je een herinneringsmail met alle details!

Kun je toch niet komen?
Kun je toch niet meedoen? Meld je dan minstens 24 uur voor de bijeenkomst af door een e-mail te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl

Vragen?
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Mail ons op workshops@mooiwerkbreda.nl. We helpen je graag!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

30 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven
Scroll naar top