Sportclinic: maak kennis met BOWLS

23Jul13:3016:30Sportclinic: maak kennis met BOWLSErvaar deze eeuwenoude sport in een modern jasje!13:30 - 16:30 7 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 13:30 - 16:30

Locatie

sporthal van Funzone, Terheijdenseweg 500, 4826 AB Breda

Other Events

Details

Altijd al een keer BOWLS willen spelen? Dan is dit je kans!

Houd jij van bowlen of jeu de boules? Dan moet je bowls zeker een keer geprobeerd hebben! Op dinsdag 25 juli verzorgen de vrijwilligers van OSV Bowls een workshop in de sporthal van FunZone Breda. Doe mee, zodat jij kan zelf ervaren hoe tof deze toegankelijke sport is!

Wist je dat?

Bowls al héél lang bestaat? Deze eeuwenoude sport gaat terug tot in de tijd van de Egyptenaren. Toen werd het gespeeld met kegel en stenen ballen. Nu wordt het spel gespeeld met composiet ballen. Je kan het binnen en buiten spelen. Wist je dat de wintervariant ‘curling’ is? Deze sport is al meer bekend in Nederland!

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega! Je hebt geen ervaring nodig.

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst. Vermeld hierin jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

7 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven