WERVINGSPLAN 2024: MAAK DE PERFECTE SOCIAL MEDIA POST

08Apr19:3021:45WERVINGSPLAN 2024: MAAK DE PERFECTE SOCIAL MEDIA POSTVerzamel alle ingrediënten voor een wervende tekst 19:30 - 21:45 18 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Maandag) 19:30 - 21:45

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

Op zoek naar vrijwilligers? Daar kunnen wij jou een handje bij helpen.

Het vinden van nieuwe vrijwilligers kan een uitdagende klus zijn, maar met een concreet wervingsplan voor joúw organisatie wordt het stuk makkelijker (en leuker 😉). Daarom helpen wij jou aan een gepersonaliseerd wervingsplan voor 2024! In deze 2e bijeenkomst gaan we aan de slag met werving via tekst en beeld. Welke social media kanalen gebruik je om jouw doelgroep te bereiken? En hoe ziet de perfecte tekst of ‘post’ er uit waar jij jouw potentiële vrijwilliger mee aanspreekt? Speciaal daarvoor hebben we social media expert Eva Ubben van Hey social Media uitgenodigd om jou alle ins en outs te vertellen over haar vak. Je hebt alle ingrediënten in handen na deze bijeenkomst!  

 Na deze 2 bijeenkomsten (6 februari en 08 april) staat jouw aanpak klaar: van een succesvolle wervingsmethode die aanslaat bij jouw doelgroep, tot inhoudelijk aansprekende social media berichten. Laat die vrijwillige energie maar losbarsten! 

 Lesdata
Maandag 08 april

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligersvacatures uitzet en/of verantwoordelijk is voor de werving van vrijwilligers. Wil jij aan de slag met succesvol wervingsplan? We nodigen je uit om met 2 personen per organisatie te komen, dat werkt het beste!

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie om mee te doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze bijeenkomst: 

  • Heb je alle ingrediënten van een aantrekkelijke tekst in handen die aanspreekt bij jouw doelgroep 
  • Weet je hoe je een tekst aantrekkelijk kan vormgeven voor social media 
  • Weet je op welke social media kanalen jouw potentiële vrijwilligers actief zijn 
  • Weet je hoe je een grotere groep kan bereiken met jouw post 
  • Heb je een compleet en persoonlijk wervingsplan 2024 samengesteld voor jouw organisatie (als je ook de bijeenkomst van 6 februari hebt gevolgd)  

Een woordje van de docent

“Als je iedereen wil aanspreken, spreek je niemand aan. Dus weet je wie je zoekt? En spreek je ze op de juiste manier aan? Dan komen ze vanzelf!”

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!2

18 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven