Grenzen stellen op een manier die bij je past

22Mei19:1521:15Grenzen stellen op een manier die bij je pastLeer hoe jij op een natuurlijke manier je grenzen kunt aangeven.19:15 - 21:15 7 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 19:15 - 21:15

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

Kun jij je grenzen al goed aangeven? Of heb jij hierin nog wat te leren? Dan is deze training zeker iets voor jou!

“Nee” zeggen en je grenzen aangeven… Het is niet altijd even makkelijk. Dit kan verschillende redenen hebben. Ben jij iemand die vaak uit goede bedoelingen, met enthousiasme, uit verantwoordelijkheidsgevoel of ondoordacht “ja” zegt? En zorgt dit ervoor dat je eigenlijk extra werk of taken op je hals haalt? Af en toe iets extra’s doen is geen probleem, maar er moet wel een balans zijn. En het is belangrijk dat jij jezelf niet wegcijfert! Of er aan onderdoor gaat.

Want als jij je grenzen niet aangeeft, hoe moet een ander dan weten weten wat jouw grenzen zijn? En wat jij wel of niet oké vindt? Grenzen stellen, begint bij jezelf!

In deze training leer je hoe jij op een natuurlijke manier je grenzen kunt aangeven, die prettig zijn voor jezelf en je omgeving. Zo krijg jij houvast hoe jij zelf kunt blijven.

”Grenzen aangeven lijkt vaak moeilijker dan het is, maar hoe vaker je het doet, hoe makkelijker het wordt!”

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft en beter wil leren om zijn/haar grenzen aan te geven.  Tip: neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig!

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week van te voren krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl –  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

7 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven