Taakie: De digitale assistent vrijwilligerszaken.

01Nov19:0020:00Taakie: De digitale assistent vrijwilligerszaken.Snel en simpel leden betrekken bij de club als vrijwilliger? Ga aan de slag met Taakie!19:00 - 20:00 32 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Maandag) 19:00 - 20:00

Locatie

Online, Microsoft Teams

Other Events

Details

“Wil je me helpen met een bardienst draaien?” Maak kennis met Taakie: niet moeten, maar matchen! Corona heeft een flinke uitdaging gemaakt van de zoektocht naar vrijwilligers, omdat we elkaar minder hebben gezien. Om verenigingen hierbij te ondersteunen, is er een tool ontwikkeld: Taakie, de digitale assistent vrijwilligerszaken. Taakie maakt het makkelijker om geschikte vrijwilligers te vinden en helpt sportverenigingen bij het matchen van vrijwilligers en taken. Helemaal automatisch!

Wat is Taakie 
Simpel en snel iemand vinden voor een taak of functie binnen jouwclub is niet langer een vervelende uitdaging. Taakie wil leden alleen taken of functies aanbieden die goed passen bij hun interesses. Door een vrijwilligersprofiel op te bouwen, leert Taakie de vrijwilliger steeds beter kennen. De basis van het profiel is de Taakie vrijwilligerstest. Met de test achterhaalt Taakie op een leuke manier welk type vrijwilliger iemand is.
 
Hoe werkt Taakie 
Taakie maakt het werven van vrijwilligers niet alleen simpeler en makkelijker, maar ook nog eens leuker! Met een paar drukken op de knop maak én verstuur je een nieuwe Taakie 
 
Binnen enkele tellen krijg je te zien welke vrijwilligers matchen met jouw Taakie, waarna je deze personen met één druk op de knop een Whatsappje stuurt. Handig hè? Wil je alvast een voorproefje? Kijk dan eens naar dit filmpje. In 50 seconden krijg je een goede indruk van de manier waarop Taakie werkt.


Hoe gaat het in zijn werk?
Een week vooraanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie inclusief de link om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgende van dit webinar:

  • Weet je wat je met Taakie kunt.
  • Weet je hoe Taakie jullie vereniging gemakkelijk kan helpen bij het vinden van geschikte vrijwilligers. En dat allemaal digitaal en geautomatiseerd!

Een woordje van de docent

”Simpel en snel iemand vinden voor een taak of functie binnen de club is niet langer een vervelende uitdaging”

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven