Teken je mee? Breng je gesprek in beeld!

12Mar13:3016:30Teken je mee? Breng je gesprek in beeld!Leer hoe tekenen je kan helpen tijdens een gesprek!13:30 - 16:30 5 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 13:30 - 16:30

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

Wil jij jouw gesprek in kaart brengen aan de hand van een visueel beeld? Dan is deze workshop iets voor jou.

“Een beeld zegt meer dan 1000 woorden”. Eigenlijk weten we dat allemaal. Waarom passen we dan nog steeds zo weinig visualisatie toe tijdens onze gesprekken?

Iedereen heeft baat bij meer visualisatie tijdens (belangrijke) gesprekken. Het maakt dingen snel helder, het is makkelijker te onthouden en heeft nog veel meer voordelen. Zeker voor mensen met een beperking (autisme, licht verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel, lichamelijke of auditieve beperking, chronische ziekte of psychische problematiek) is visualiseren van essentieel belang omdat zij vaak meer moeite hebben om dingen te begrijpen en te onthouden.

Tijdens deze workshop leer je hoe je tekenen kunt inzetten ter ondersteuning tijdens de gesprekken die jij voert met jouw cliënten of klanten. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen om deel te nemen aan de training. Iedereen kan eenvoudige tekeningen maken, het gaat er tenslotte om dat je elkaar begrijpt.

Wist je dat 90% van de informatie die naar je hersenen wordt gestuurd visueel is? En het brein 60.000 keer sneller visuele informatie verwerkt dan tekst?

”Aan de hand van beelden brengen we in kaart, wat we precies bedoelen. Wil jij leren hoe je op een laagdrempelige manier een belangrijk gesprek of thema visueel maakt? Sluit dan aan tijdens deze bijeenkomst” 

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie!

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgende van deze workshop:

  • Weet jij hoe je op een eenvoudige manier een gesprek kunt samenvatten in een visueel beeld.
  • Weet jij wat je nodig hebt en waar je op moet letten om een Visual te maken van een gesprek.
  • Leer je wat de kracht is van het maken van een visueel beeld en zorg je ervoor dat het bij de ander met weinig woorden duidelijk wordt.

”Na het volgen van deze workshop ontvang jij een bewijs van deelname dat jij kan gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

5 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven