Theatervoorstelling Rode loper uit, achterdeur dicht

07Jul19:3021:15Theatervoorstelling Rode loper uit, achterdeur dicht19:30 - 21:15 18 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 19:30 - 21:15

Locatie

Mezz Breda, Keizerstraat 101, 4811 HL Breda

Other Events

Details

Werken met vrijwilligers? Dat is makkelijker gezegd dan gedaan!

Wil je op ludieke wijze ervaren hoe ‘werken met vrijwilligers’ op een goede maar ook leuke manier kan? Kom dan naar de Theatershow: Rode loper uit, achterdeur dicht! Werk jij met vrijwilligers, ben je een vrijwilligerscoördinator of zit je in een bestuur van een vereniging en/of stichting, dan ben je van harte welkom.  

Als organisatie, stichting of (sport)verenigingen die werkt met vrijwilligers, loop je tegen allerlei dingen aan.
Dat weet jij als geen ander. In een speels en interactief avondprogramma ga je op een ludieke manier, door een theatervoorstelling, kennis maken met veel voorkomende voorbeelden en toffe manieren hoe het werken met vrijwilligers ook kan.  Na afloop heb je tijd om andere organisaties te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Natuurlijk met een hapje en een drankje. 
 

Door middel van een werktheater, uitgevoerd door Hetsen & Visschers, blazen actrices Mariëlle en Joleen lucht in soms lastige onderwerpen. 

”Want hoe zorg je ervoor de je nieuwe vrijwilligers aantrekt? En wat doe je wanneer de agenda van die potentiële gouden vrijwilliger niet helemaal past met jullie werkwijze? Weet je eigenlijk wel wat er speelt onder de vrijwilligers en wat vinden ze nou écht leuk om te doen? En hoe houd je ze betrokken bij je organisatie en geef je ze waardering voor dat wat ze doen? Allerlei vragen waar we tijdens de voorstelling “Rode loper uit, achterdeur dicht” mee aan de slag gaan. De dames spelen op grappige wijze actuele situaties na, met de nodig humor en muzikale begeleiding. Ze durven soms wellicht een tikkeltje over de top te gaan, maar dat zorgt voor de nodige lachsalvo’s. En een leuk gespreksonderwerp tijdens de borrel! ”

Programma
Inloop: 19.30 uur
Start theatervoorstelling: 20.00 tot 21.15 uur
Borrel: na afloop kun je gezellig met andere bestuursleden en vrijwilliger coördinatoren ervaringen delen en een borrel drinken  

Doelgroep
De theatershow is bedoeld voor mensen die met vrijwilligers werken of vrijwilligers aansturen zoals vrijwilligerscoördinatoren of bestuursleden. 

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie! 

Let op: vol = vol en je kunt met maximaal 2 personen per organisatie deelnemen, zodat zoveel mogelijk mensen een eerlijke kans krijgen om erbij te kunnen zijn. 

Afmelden
Heb je je aangemeld maar kan je toch niet komen? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de show af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl  

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder! 

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

18 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven