Thema ochtend Mindfulness: Zelfcompassie & eigenwaarde

21Feb09:3012:00Thema ochtend Mindfulness: Zelfcompassie & eigenwaarde09:30 - 12:00 2 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 12:00

Locatie

Princentuin 2a te Breda.

Other Events

Details

Hoe ga jij met jezelf om? Geef jij jezelf compassie? Jij bent het waard!

We kennen het allemaal. Dat stemmetje dat zegt: “even de schouders eronder, niet aanstellen, nog even een tandje bij!”. En vooral geen gehoor geven aan gevoelens of de dingen die we meemaken. Dit gebeurt iedereen weleens. Dat is ook helemaal niet erg, zolang je het niet te vaak doet! Op z’n tijd aandacht geven aan jezelf is belangrijk. Zonder oordeel, afwijzing of verwachting.

Ben jij best weleens streng voor jezelf? Het kan ook anders!

Sta eens stil en vraag je af: waar sta je nu op dit moment? Wat zijn jouw gevoelens, gedachten, emoties en lichamelijke ervaringen? Deze mindfulness gerelateerde, compassievolle workshop helpt jou bij het creëren van ruimte en keuzemogelijkheden door compassievol met jezelf om te gaan. In deze praktische workshop richt jij je op ervaringen. Je leert aan de hand van meditaties en oefeningen hoe jij minder streng en milder voor jezelf kunt zijn.

”Hoe zou een vriendin reageren als jij haar de zelfde feedback of peptalk zou geven als jij jezelf geeft? We zeggen vaak: behandel een ander, hoe jij zelf ook behandeld zou willen worden. Dat geldt dus ook voor jou! Behandel jezelf hoe jij ook door een ander behandeld zou willen worden.” 

Hoe gaat het in zijn werk?
Ongeveer een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

2 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven