Thema ochtend Mindfulness: Zelfcompassie & vertrouwen

11Okt09:3012:00Thema ochtend Mindfulness: Zelfcompassie & vertrouwenJij bent het waard!09:30 - 12:00 6 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 12:00

Locatie

Reeds onbekend, dit wordt zo snel mogelijk per mail bekend gemaakt!

Other Events

Details

Hoe ga jij met jezelf om? Geef jij jezelf voldoende compassie? Jij bent het waard! 

We maken er ons allemaal wel eens schuldig aan. Ken je dat stemmetje dat zegt: “even die schouders er onder, niet aanstellen, of nog even een tandje bij!”? We geven geen gehoor aan gevoelens of de dingen die we meemaken. Dit gebeurt iedereen wel eens. Dat is niet erg, zolang je het niet te vaak doet! Op z’n tijd aandacht geven aan jezelf zonder oordeel, afwijzing of verwachting, is heel belangrijk.

Ben jij best wel eens (te) streng voor jezelf? Het kan ook anders!
Sta eens stil en vraag je af: waar sta je nu op dit moment? Wat zijn jouw gevoelens, gedachten, emoties en wat gebeurt er in je lichaam? Deze mindfulness gerelateerde workshop helpt jou bij het creëren van ruimte en keuze mogelijkheden door compassievol met jezelf om te gaan. Deze workshop is ervaringsgericht. Jij leert aan de hand van meditaties en oefeningen hoe jij minder streng en milder voor jezelf kunt zijn.

”Hoe zou een vriendin reageren als jij haar de zelfde feedback of peptalk zou geven als jij jezelf geeft? We zeggen vaak: behandel een ander, hoe jij zelf ook behandeld zou willen worden, en dat geldt dus ook voor jou!” 

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

6 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven