Thema ochtend Mindfulness: Zelfcompassie

23Jun09:3011:30Thema ochtend Mindfulness: ZelfcompassieBen jij best streng voor jezelf? Het kan ook anders! Ervaar hoe bevrijdend zelfcompassie kan zijn. 09:30 - 11:30 6 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 11:30

Locatie

Online, Microsoft Teams

Other Events

Details

Hoe ga jij met jezelf om? Geef jij jezelf compassie?

We maken er ons allemaal wel eens schuldig aan, dat stemmetje dat zegt “even die schouders er onder, niet aanstellen, of nog even een tandje bij!”.  En vooral even geen gehoor geven aan gevoelens of hetgeen we meemaken. Dit gebeurt iedereen wel eens en dat is ook helemaal niet erg, zolang je het niet te vaak doet! Op z’n tijd aandacht geven aan jezelf zonder oordeel, afwijzing of verwachting, is belangrijk.

Ben jij best wel eens streng voor jezelf? Het kan ook anders!

Sta eens stil en vraag je af: waar sta je nu op dit moment? Wat zijn; jouw gevoelens, gedachten, emoties en lichamelijke gewaarwordingen? Deze mindfulness gerelateerde workshop helpt jou bij het creëren van ruimte en keuze mogelijkheden door compassievol met jezelf om te gaan. In deze ervaringsgericht workshop leer jij aan de hand van meditaties en oefeningen hoe jij minder streng en milder voor jezelf kunt zijn.

”Hoe zou een vriendin reageren als jij haar de zelfde feedback of peptalk zou geven als jij jezelf geeft? We zeggen vaak: behandel een ander, hoe jij zelf ook behandeld zou willen worden, en dat geldt dus ook voor jou! Behandel jezelf hoe jij ook door een ander behandeld zou willen worden.” 

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie, inclusief de link om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze compassietraining:

  • Heb jij inzicht gekregen in wat mild voor jezelf zijn inhoudt.
  • Ben jij je meer bewust van hetgeen jij automatisch doet.
  • Weet jij wat je kan doen op het moment dat jij merkt dat je te veel bezigheden hebt en meer compassie mag ervaren.
  • Heb je ervaren hoe je compassievol met jezelf om kunt gaan.

Een woordje van de docent

”Ervaar meer keuzemogelijkheden door milder te zijn voor jezelf ”

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven