Themabijeenkomst: Vrijwilligers waarderen 2.0

20Nov19:3021:30Themabijeenkomst: Vrijwilligers waarderen 2.0Stoom jezelf klaar voor Nationale Vrijwilligersdag op 7 december!19:30 - 21:30 8 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Maandag) 19:30 - 21:30

Locatie

Hart voor Breda Noord, Steendorpstraat 4 (ingang Petegemstraat) 4826 EP Breda

Other Events

Details

Waardering is het sleutelwoord! Willen jullie dat écht goed aanpakken?

Waardering uitspreken naar vrijwilligers: doe je dat genoeg? Of vergeet je dit af en toe? Door de waan van de dag neem je misschien (te veel of te vaak) voor lief wat vrijwilligers voor je organisatie doen. Terwijl het ontzettend belangrijk is dat vrijwilligers zich écht gehoord, gezien en gewaardeerd voelen. Zeker op Nationale Vrijwilligersdag (7 december)!

Tijdens de bijeenkomst “Vrijwilligers waarderen 2.0” ga je praktisch aan de slag met nieuwe waarderingsmiddelen. In een creatieve sessie doe je gave ideeën op. Ook krijg je handvatten mee om je waardering op een passende en originele manier uit te spreken of uit te dragen. Met als resultaat: vrijwilligers die blijvend ambassadeur zijn van jouw stichting of vereniging!  

Doelgroep
Leidinggevenden, vrijwilligerscoördinatoren en bestuurders die tips en ideeën willen opdoen hoe ze hun mensen (nog) meer kunnen waarden.
Tip: neem jouw (mede) vrijwilliger mee!

Hoe gaat het in zijn werk?
Ongeveer een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de themabijeenkomst:

  • Weet je wanneer jij je écht gewaardeerd voelt en kan je dat ook naar een ander overbrengen; 
  • Heb je inzicht gekregen in de Theorie van Luc Stevens, over de basisbehoeften van een mens; 
  • Ben je aan de slag gegaan met een creatieve sessie ‘Battle Absurd’ om zo haalbare acties te bedenken om je huidige vrijwilligers te waarderen; 
  • Heb je vernieuwende tips en ideeën gekregen om de vrijwilligers te waarderen; 
  • Weet je wat jij moet doen zodat de vrijwilligers zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen binnen jouw organisatie, zodat ze duurzaam ambassadeur blijven; 
  • Ben jij klaar voor 7 december (Nationale Vrijwilligersdag) en weet je wat je moet doen.  

Een woordje van de docent

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde: laat ze dit ook voelen en horen!”

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!17

8 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven