E-learning: Time Management

AprE-learning: Time ManagementHoe deel jij je tijd in? De hele maand (April) 12 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (April)

Details

Ben jij de baas over je eigen tijd? We krijgen ontzettend veel op ons boord, werken, sporten, vrienden en hobby’s. Vergeet natuurlijk niet een momentje voor jezelf. We willen veel, maar hebben maar beperkte tijd.

Hoe deel je je tijd zo efficiënt mogelijk in en word je to-do lijstje korter in plaats van langer met de zelfde tijd? Ben jij op zoek naar de gouden tip  om tijd over te houden? Sluit dan aan! Na deze online cursus weet jij wat jou wel en niet te doen staat.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl
Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leer duur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de workshop: 

  • Weet jij hoe jouw tijd efficiënter kunt indelen;
  • Ga je aan de slag met prioriteiten stellen;
  • Heb je inzicht gekregen in hoe je meer kunt doen in minder tijd;
  • Ben jij je bewust van de oorzaken van tijdsnood en hoe je deze kunt aanpakken;
  • Je kent de valkuilen en obstakels van tijd.

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven