Training: Beïnvloeden

04Dec19:0021:30Training: BeïnvloedenLeer hoe je invloed kunt hebben op mensen en situaties19:00 - 21:30 9 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Maandag) 19:00 - 21:30

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

Invloed uitoefenen: hoe doe je dat?

Invloed is het effect dat je hebt. Bewust of onbewust, effect op een ander heb je altijd. Tijdens je vrijwilligerswerk, je betaalde baan of een privé situatie: vaak willen we iets en daar hebben we (vaak) de ander ook bij nodig. Hoe zorg je ervoor dat je jouw doel kunt behalen? Of de kwestie zo kan draaien dat het passend is voor jezelf (en voor de ander)? En hoe kun jij je mening laten horen, zodat je invloed hebt op een mogelijke uitkomst?

Als je meer bewust bent van de invloed die je hebt, kun je je invloed vergroten. En hoe doe je dat? Daarover gaat deze workshop!

Lijkt het jou interessant om te leren hoe je je invloed kunt vergroten? Zodat je het gewenste effect kunt creëren bij de ander?
Dan is deze training zeker iets voor jou! Aan de hand van Cirkel van Invloed en de Roos van Leary krijg je inzicht in het vergroten van je invloed.

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en die wil leren hoe je je invloed kunt vergroten.

Hoe gaat het in zijn werk?
Een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

 

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze training;

  • Weet jij wat beïnvloeden en overtuigen inhoud.
  • Weet jij welke stappen je kunt zetten om je invloed te vergroten.
  • Heb je inzicht in jouw eigen communicatiestijl, de rol die jij vervult in een gesprek/situatie en welke rol je kunt innemen.
  • Heb je meer kennis over hoe je bepaalde patronen kunt doorbreken.

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

9 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven