Training: Beïnvloeden & overtuigen

07Mar19:1521:45Training: Beïnvloeden & overtuigenOntdek hoe je positieve impact kunt hebben op mensen en situaties!19:15 - 21:45 6 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 19:15 - 21:45

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

Hoe kun je meer bereiken? Tips voor effectiever (samen)werken en communiceren!

 Je hebt altijd impact, bewust of onbewust, op de mensen om je heen. Of je nu vrijwilligerswerk doet, aan het werk bent of gewoon in je privéleven: vaak willen we iets bereiken waarbij we anderen nodig hebben. Maar hoe zorg je ervoor dat je jouw doelen kunt bereiken? Hoe kun je een situatie zo aanpakken dat het voor jou én anderen werkt? En hoe kun je jouw ideeën delen en je mening uiten met behoud van een goede relatie?

In deze workshop leer je hoe je je invloed kunt vergroten om zo meer effect te hebben!

Wil je leren hoe je jouw impact kunt vergroten en positieve verandering kunt stimuleren? Dan is deze training zeker iets voor jou! We zullen praktische tips en tools behandelen, zoals de ‘Cirkel van Invloed’ en de ‘Roos van Leary’. Hiermee krijg je inzicht in het gedrag van de ander, zodat je je eigen gedrag hieraan kunt aanpassen om zo je effectiviteit te vergroten.

 Doelgroep: Deze training is speciaal bedoeld voor vrijwilligers in Breda die willen weten hoe ze met een andere aanpak meer impact kunnen maken.

 Hoe gaat het in zijn werk?
Een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

 

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze training;

  • Weet jij wat beïnvloeden en overtuigen inhoud.
  • Weet jij welke stappen je kunt zetten om je invloed te vergroten.
  • Heb je inzicht in jouw eigen communicatiestijl, de rol die jij vervult in een gesprek/situatie en welke rol je kunt innemen.
  • Heb je meer kennis over hoe je bepaalde patronen kunt doorbreken.

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

6 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven