Training: Feedback geven en ontvangen

06Jun19:1521:45Training: Feedback geven en ontvangenLeer positief en opbouwend te werk te gaan!19:15 - 21:45 5 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 19:15 - 21:45

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

Wil jij leren hoe je op een fijne manier feedback kunt geven? Én hoe je omgaat met feedback die een ander voor jou heeft? Dan is deze training zeker iets voor jou!

Feedback: je kan er op veel momenten mee te maken krijgen. Tijdens je (vrijwilligers)werk, het sporten op met vrienden en familie. Je krijgt het van bekenden (collega’s, vrienden, familie etc.), en soms ook van mensen die je misschien helemaal niet kent. Veel mensen zien feedback het als kritiek. Je doet iets, en iemand zegt er iets van… AUW! Dat komt hard binnen, want daar had je niet op gerekend.

Het kan ook zo zijn dat jij de persoon bent die denkt: ik moet hier eigenlijk iets van zeggen. Voor mezelf, voor een ander, voor het werk: noem maar op. Of je nu leidinggevende bent, coördinator of vrijwilligers, deelnemer, partner of vriend/vriendin.

Feedback geven is niet altijd even makkelijk. Hoe doe je dit op een goede manier, zonder iemand te kwetsen? Waar moet je op letten en hoe breng je de boodschap goed over? En natuurlijk niet te vergeten: hoe ga je er zelf mee om? Hoe reageer jij als een ander feedback heeft op jouw gedrag, functioneren, bezigheden of zijn. Hoe vat jij dit op? Als kritiek? Of heeft feedback voor jou een andere lading?

In deze training gaan we hiermee aan de slag. Zo leer jij wat feedback is, hoe je dit op een goede manier kunt geven en waar je dan op moet letten. Zo kruip je in de huid van zender en ontvanger en leer je wat belangrijke aspecten zijn. Want vaak bedoelen we kritiek niet verkeerd maar komt het voor die ander net wat anders over dan we zouden willen.

”Wist je dat: feedback en kritiek echt anders zijn? Feedback heeft als doel om een ander inzicht te geven in het gedrag van de ander en dit mogelijk te veranderen.”

Wil  jij meer leren over feedback? Dan nodigen wij jou van harte uit!

Doelgroep: Deze training is speciaal bedoeld voor vrijwilligers in Breda die willen weten hoe ze feedback kunnen geven en ontvangen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

 

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze training:

  • weet jij wat feedback geven inhoud en waar je op moet letten;
  • weet jij hoe je feedback op een goede manier kunt geven;
  • heb je inzicht in wat het met die ander kan doen en met jezelf;
  • heb je kennis gemaakt met feedback ontvangen.


”Na het volgen van deze workshop ontvang jij een bewijs van deelname dat jij kan gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

5 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven