Training: Omgaan met emoties van anderen

16Mei19:0021:30Training: Omgaan met emoties van anderenKom meer te weten over de emotie achter de boodschap!19:00 - 21:30

Tijd

(Dinsdag) 19:00 - 21:30

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

Krijg meer inzicht in de boodschap achter de emoties van de ander!

We ervaren emoties vaak als ingewikkeld! Je hebt niet altijd zicht op je eigen emoties. En dan hebben we óók nog te maken met de emoties van anderen. Hoe ga je daarmee om? Hoe komt dit bij jou binnen? Hoe pak je dat aan? En wat zegt dit over jou en de ander?

In deze training gaan we ontrafelen hoe de emotie van een ander bij jou binnenkomt. Wat doet dit met je? Daar komen we achter aan de hand van een eigen voorbeeld. Hoe ga je om met iemand aan de andere kant van de tafel die boos of verdrietig is? We kijken hoe we dit verwerken.

Let op: deze training is geen omgaan met agressie.

”We zijn allemaal weleens boos, verdrietig, blij, teleurgesteld of bang. Maar wat houden sommige emoties in? Wat zeggen deze emoties nu eigenlijk? En belangrijker nog: hoe kun je er nu op een goede manier mee omgaan? Want emoties hebben een belangrijke boodschap: ze geven signalen en kunnen bij een hoop dingen helpen!”

Hoe jij reageert op de ander, zegt over hoe emoties bij jou binnenkomen!

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgende van deze training:

  • Heb je inzicht in wat specifieke emoties inhouden
  • Heb je inzicht in hoe je emoties bij een ander kunt herkennen
  • Weet jij hoe je de boodschap achter de emotie van de ander kunt achterhalen

”Na het volgen van deze training ontvang jij een bewijs van deelname dat jij kan gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling, CV en verdere loopbaan.” 

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven