Training: omgaan met (verbale) agressie

27Mei19:1521:45Training: omgaan met (verbale) agressieLeer waar agressie vandaan komt, en hoe je hier het beste op kunt reageren19:15 - 21:45 14 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Maandag) 19:15 - 21:45

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

Ben jij agressie de baas?

Iedereen krijgt wel een keer te maken met agressie. Vaak is dit boosheid, of zijn het lichtere vormen van weerstand. Maar waar komt het vandaan? Hoe ga je hiermee om? En wat kun je doen als het uit de hand loopt? De cursus omgaan met agressie helpt je bij deze vragen.

Eén dagdeel gaan we aan de slag met de oorzaak van agressie. Je leert manieren om agressie te reduceren (minder te maken). Naast succesvolle interventies, kijken we ook naar de valkuilen die het erger zouden kunnen maken. En hoe jij persoonlijk betrokken bent. Wat kun jij doen om je grenzen aan te geven en toch (op een gezonde manier) verbonden te blijven met de ander? Je krijgt tips en handvatten, zodat jij straks weet wat je kan doen als jij iemand tegenover je hebt die agressief reageert.

In deze training leer je wat agressie is, hoe je het kunt reguleren en welke rol jij het beste kunt innemen. Je krijgt tips en handvatten, zodat jij straks weet wat je kan doen als jij iemand tegenover je hebt die agressief reageert.
Doelgroep

Iedereen die graag meer te weten komt over hoe je agressie kunt reguleren.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze training:

  • Weet jij wat agressie is en wat oorzaken zijn.
  • Heb je inzicht in hoe jij je grenzen aangeeft én in verbinding blijft.
  • Weet jij hoe jij een agressie kunt reguleren en hoe je voorkomt dat het erger wordt.
  • Heb jij handvatten hoe jij het beste kunt reageren als jij te maken krijgt met een agressief persoon.

 

”Na het volgen van deze workshop ontvang jij een bewijs van deelname dat jij kan gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling, CV en verdere loopbaan.”

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

14 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven