Verdiepingstraining EXCEL

14Mei19:0021:30Verdiepingstraining EXCELLeer meer over dit handige programma19:00 - 21:30 2 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 19:00 - 21:30

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

WIL JIJ ONDER BEGELEIDING AAN DE SLAG MET EEN VERDIEPING VAN JOUW BASISKENNIS VAN EXCEL? DAN IS DEZE GECOMBINEERDE CURSUS EXCEL IETS VOOR JOU!

Microsoft Excel is een van de meest gebruikte softwareprogramma’s ter wereld. Het is een makkelijk programma om mee te rekenen. Of om overzicht aan te brengen. Dat weet jij natuurlijk als geen ander, want jij hebt al vaker met Excel gewerkt – óf je hebt de basiscursus gevolgd!

In deze verdiepingstraining gaan we jouw basiskennis verder uitbreiden. Je leert aanvullende technieken en mogelijkheden binnen Excel. Straks werk je nóg beter en sneller met het programma!

Wat komt er aan bod?

  • Draaitabellen
  • Reeksen
  • Grafieken
  • Celverwijzingen
  • Formules

Wil je graag handiger worden met Excel? En dieper het programma in duiken? Dan is deze training zeker iets voor jou!

Hoe werk het?
In deze gecombineerde cursus ga jij klassikaal aan de slag met Excel. Je kunt vragen stellen en oefent onder begeleiding van een docent.

Wat heb je nodig?
In deze training gaan we aan de slag met EXCEL voor een Windows laptop/computer. Om mee te doen, moet je Excel 2010 of hoger hebben. Oudere versies raden wij af.


Lesdata
Les 1: Dinsdagavond 14 mei 2024
Les 2: Dinsdagavond 21 mei 2024
Les 3: Dinsdagavond 28 mei 2024

Wie kan meedoen?
Deze training is voor vrijwilligers die aan de slag willen met de verdere stappen binnen het computerprogramma Excel. Hiervoor moet jij al een basistraining hebben gedaan, of de basis van het programma al kennen.

Hoe doe je mee?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Ongeveer een week van tevoren, krijg je van ons een herinneringsmail met alle informatie!

Kun je toch niet komen?
Kun je niet meer meedoen met de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Vragen?
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl – Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

2 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven