Verdiepingsworkshop: personal branding - aan de slag met jouw performance!

23Jan19:0021:30Verdiepingsworkshop: personal branding - aan de slag met jouw performance!Leer hoe jij een goede indruk maakt met jouw persoonlijke presentatie19:00 - 21:30 15 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 19:00 - 21:30

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

Wil jij jezelf beter op de kaart zetten? Of onderscheidend profileren? Dan is deze vervolg workshop zeker iets voor jou!

Als we denken aan Chantal Janzen, Linda de Mol of Oprah Winfrey, heb je gelijk een beeld. Een beeld van wie ze zijn en waar ze voor staan. Aan de hand van “personal brandig” hebben zij zichzelf op de kaart gezet en zijn ze niet meer weg te denken. Kun jij dat ook doen? Het antwoord is: ja!

In deze vervolgworkshop gaan we praktisch aan de slag. Zo ga jij jouw persoonlijk canvas maken & bespreken, en ga je aan de slag met jouw performance (persoonlijke presentatie). Zo leer je hoe je jezelf presenteert in én voor een groep. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met een persoonlijke pitch & presentatie. Uiteraard krijg je tips en tricks hoe jij dit het beste kunt aanpakken en waar jij op moet letten. Na deze training weet jij hoe jij jouw kwaliteiten kunt inzetten om een goed beeld van jezelf af te geven.

Tijdens de workshop ga je zelf, onder begeleiding van de docent, concreet aan de slag om ieder onderdeel in te vullen. Daarbij maak je gebruik van de kennis over jezelf en over wat je hebt mee gekregen uit de eerste workshop. Denk daarbij aan jouw profiel uit de Belbin-test. Onderdeel van het Personal Branding Canvas is het samenstellen van jouw persoonlijke portfolio. Een creatief/beschrijvend overzicht waarin je met concrete voorbeelden laat zien wat je allemaal al hebt gedaan. Jouw persoonlijk resultaat staat deze avond centraal.

Doelgroep
Vrijwilligers die willen leren hoe ze zichzelf beter op de kaart kunnen zetten en zich beter kunnen profileren.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie om mee te doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de workshop:

  • heb je een duidelijk beeld van jezelf;
  • heb je een volledig ingevuld Personal Branding Canvas;
  • heb je een eerste aanzet voor je eigen portfolio;
  • kun je jezelf helder positioneren en presenteren;
  • weet je jouw doelgroep helder te informeren over jouw kernkwaliteiten.

 

 

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

15 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven