Voorinschrijving: Intervisie penningsmeesterschap

JunVoorinschrijving: Intervisie penningsmeesterschapWil jij sparren met andere penningmeesters?De hele maand (Juni) 12 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Juni)

Locatie

Reeds onbekend

Other Events

Details

Ben jij penningmeester bij een sportvereniging, club of vrijwilligersorganisatie en lijkt het jou interessant om met anderen penningmeesters ervaringen uit te wisselen en tips te delen? Dan is deze  bijeenkomst zeker iets voor jou.

Dat de boekhouding wordt gedaan bij een club, vereniging of organisatie is ontzettend belangrijk. Want zonder een goede financiële administratie wordt het een zooitje. Echter is het team van penningmeesters binnen een organisatie vaak heel klein en kan sparren soms lastig zijn. Want wat is nu een goed programma, waar moet je rekening mee houden en welke nieuwe ontwikkelingen zijn relevant?

Vanuit MOOIWERK willen wij een intervisie bijeenkomst organiseren voor penningmeester in Breda. Je leert van andere penningmeesters en wisselt ervaringen uit. De inhoud van het programma ligt nog niet vast; deze vullen we graag in met jullie wensen. We willen deze plannen in de week van 30 juni of 4 juli.

Wil jij mee doen?
Lijkt het jou interessant om met andere penningsmeester te sparren en kennis uit te wisselen?
Schrijf je dan in voor de bijeenkomst door op ‘Ja ik ben er bij’ te klikken. Wij nemen dan contact op en zorgen ervoor dat jij in contact komt met andere penningmeesters.

Lesdata en programma
De datum staat nog niet vast, deze willen we bepalen naar aanleiding van de aanmeldingen.

Doelgroep
Vrijwilligers die vertrouwenscontact persoon willen worden.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

12 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven