Wat is jouw kracht?

25Okt19:0021:30Wat is jouw kracht?Ontdek op een creatieve manier waar jouw kernkwaliteiten zijn. 19:00 - 21:30

Tijd

(Maandag) 19:00 - 21:30

Locatie

Gasthuisvelden 11, 4811VX Breda

Other Events

Details

Ga op een creatieve manier aan de slag met jouw kernkwaliteiten! 

Iedereen heeft een kwaliteit die eruit springt. Ben jij je bewust van jouw kernkwaliteit en benut je hem ook? Dat kun je in deze workshop ontdekken. Een kernkwaliteit is verbonden met een uitdaging, valkuil en allergie, volgens het kernkwadrant van Daniel Ofman. Dit kwadrant vul je voor jezelf zodanig in dat het klopt. Maar we gaan een stapje verder, want er hoort ook een schilderopdracht bij. Hierdoor ga je je kwaliteit beter voelen waardoor je deze bewust vaker kunt inzetten. Teken- of schilderervaring is niet nodig!

”Aan de hand van een creatieve opdrachten maak jij visueel wat jouw sterken en mogelijke verbeterpunten zijn. Deze workshop geeft jou een beter beeld van jezelf en laat je zien waarin jij uitblinkt. Iedereen heeft zijn eigen kracht, wat is die van jou?”

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie!

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgende van deze workshop:

  • Weet je wat jouw kwaliteit, uitdaging, valkuil en allergie is.
  • Heb je inzicht gekregen in hoe deze 4 eigenschappen onderling verbonden zijn.
  • Ben je op de hoogte van wat je moet doen om je kwaliteit beter te benutten.

”Na het volgen van deze workshop ontvang jij een bewijs van deelname dat jij kan gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Een woordje van de docent

“In deze ontspannen workshop krijg je in korte tijd meer inzicht in jezelf door creatief aan de slag te gaan. Iedereen kan meedoen, teken- of schilderervaring is niet nodig.”

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven