Webinar: Effectief vergaderen

27Mei19:0021:00Webinar: Effectief vergaderenHoe gaat het vergaderen in jouw organisatie?19:00 - 21:00 11 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 19:00 - 21:00

Locatie

Online, Microsoft Teams

Other Events

Details

Hoe gaat het (online) vergaderen bij jullie in de organisatie? Loopt het hoe het zou moeten lopen, of zijn er duidelijk mogelijkheden tot verbetering?

In de meeste bedrijven of organisaties komt het voor: interne bijeenkomsten, teamvergaderingen, algemene leden vergaderingen of structurele bijpraatmomenten. Vaak neemt het behoorlijk wat tijd in beslag. Tijd die ook besteed kan worden aan andere belangrijke zaken of werkzaamheden!

Vergaderen wordt dan ook wel eens de duurste manier van communiceren genoemd.  Maar hoe zorg je er nu voor dat de samenkomst het waard is, als je het uitdrukt in tijd en geld? Waar moet dan rekening mee worden gehouden, en hoe pak je dat nou goed aan? Hoe zorg je ervoor dat je optimaal en efficiënt gebruik maakt van de tijd samen? Tijdens deze online bijeenkomst nemen wij jou mee in wat er van belang is tijdens een vergadering, waar je rekening mee moet houden, én: hoe je ervoor zorgt dat iedereen betrokken is en zijn rol kan pakken.


Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie, inclusief de link om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

OpenNog beschikbare plaatsen

Scroll naar boven