WEBINAR: HOE WERKT DE NIEUWE VACATUREBANK VAN MOOIWERK?

26Sep19:3020:30WEBINAR: HOE WERKT DE NIEUWE VACATUREBANK VAN MOOIWERK?19:30 - 20:30 26 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Maandag) 19:30 - 20:30

Locatie

Online, Microsoft Teams

Other Events

Details

Vind vrijwilligers in Breda via de vacaturebank van MOOIWERK

MOOIWERK heeft een vacaturebank voor vrijwilligerswerk in Breda. Deze wordt duizenden keren bekeken door Bredanaars. Als organisatie of sportvereniging kun je hier kosteloos een vacature plaatsen, zodat vrijwilligers hierop kunnen reageren.

Dit móét jij weten!
Gebruik jij onze vacaturebank of wil jij deze gaan gebruiken? Let dan op! Vanaf 13 oktober werken wij met een vernieuwde vacaturebank. We leggen uit wat er voor je verandert en hoe het werkt. Zo kun jij nóg beter en sneller vrijwilligers vinden.

Wat is de MOOIWERK-vacaturebank?
De verbeterde vacaturebank helpt je om als vrijwilligersorganisatie snel in contact te komen met Bredanaars die zich vrijwillig willen inzetten. Dit werkt op twee manieren:

  1. Je plaatst namens jouw vrijwilligersorganisatie een vacature. Vind een potentiële vrijwilliger op dit platform jouw vacature interessant? Dan logt hij/zij in via haar account en stuurt via het platform een berichtje naar jouw organisatie. Jullie onderzoeken daarna samen of het echt een match is!
  2. Sommige Bredase inwoners hebben zelf op het platform aangegeven wat voor soort vrijwilligerswerk ze willen doen. Je kan als organisatie tussen dit aanbod aan ‘vrijwilligers’ snuffelen. Mogelijk zit er een mooie match tussen. Je stuurt deze vrijwilliger via het platform simpel een berichtje, om te kijken of het daadwerkelijk tot een match komt.

Waar gaat het webinar over?
Tijdens dit webinar nemen we je mee in de werkwijze van onze nieuwe vacaturebank. In een uurtje laten we je zien hoe je een account aanmaakt en hoe je een vacature plaatst. Natuurlijk krijg je ook tips en weetjes. Op het einde bieden we jou de mogelijkheid om ook vragen te stellen.

Wil je meer weten over deze nieuwe vacaturebank? Meld je dan aan voor dit webinar op maandag 26 september tussen 19:30 en 20:30!


Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang, krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.  – inclusief de link om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

26 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven