Webinar: Mindfull omgaan met Stress

31Mar09:3011:00Webinar: Mindfull omgaan met StressBen jij stress de baas?09:30 - 11:00 2 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 11:00

Locatie

Online, Microsoft Teams

Other Events

Details

Heb jij vaak stress? Of vind je het lastig om te ontspannen? Dan is deze training iets voor jou. Doe mee en ervaar op welke manier je met stress om kunt gaan. .

Vaak hebben het allemaal heel druk, we staan nauwelijks stil en gaan vaak op de automatische piloot. Drukte kan stressvolle situaties opleveren. Het zorgt ervoor dat we prikkelbaarder zijn en  gespannen omdat we vaak in een to-do modus zitten. Ik moet nog; sporten, werken, boodschappen doen en nog veel meer. Hoe gaat dat bij jou? Herken jij bij jezelf signalen van stress? Neem jij vaak genoeg een momentje voor jezelf om even te ontspannen? Tijdens deze mindfulness gerelateerde training helpen wij jou een handje verder hoe je om kunt gaan met stress.

” In deze ervaringsgerichte training ga jij aan de hand van mindfulness gerichte oefeningen en meditaties ervaren wat je eraan kunt doen om stress te verlagen”  

Hoe gaat het in zijn werk?
Een week vooraanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie inclusief de link om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl   Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen dit webinar:

  • Weet jij waar stress vandaag komt
  • Weet jij wat jij eraan kunt doen om jouw stress niveau te verlagen
  • Heb jij inzicht in hoe andere het aanpakken en heb je handvatten om stress de baas te worden.

 

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

OpenNog beschikbare plaatsen

Scroll naar boven