Webinar: samen werken aan een duurzame en vitale vereniging

20Apr19:3021:00Webinar: samen werken aan een duurzame en vitale verenigingBen jij nieuwsgierig naar hoe jullie kunnen werken aan een duurzame en vitale vereniging?19:30 - 21:00 10 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 19:30 - 21:00

Locatie

Online

Other Events

Details

Werken aan een duurzame en vitale vereniging!

Ben jij nieuwsgierig naar hoe jullie kunnen werken aan een duurzame en vitale vereniging? dan is deze bijeenkomst zeker iets voor jou!

Op 20 april organiseert Sport Services Noord-Brabant het webinar ‘Samen werken aan een duurzame en vitale vereniging’.
Tijdens deze inspiratiesessie belichten we verschillende manieren waarop je jouw vereniging duurzamer en vitaler kan maken.
Miriam van Moll, SSNB regioadviseur Zuidoost-Brabant en Projectleider duurzaamheid, vertelt over diverse (laagdrempelige) mogelijkheden om jouw accommodatie te verduurzamen. Daarbij kunnen wij je ondersteunen; van energiescan, een plan van aanpak,
het aanvragen van offertes en financieringsmogelijkheden tot de uitvoering. Enerzijds met het oog op vitale verenigingen, anderzijds vanwege de stijgende energielasten. Uiteraard deelt Miriam ook een aantal geslaagde praktijkvoorbeelden.

Tevens komen er verenigingen aan het woord met inspirerende verhalen over hoe zij hun vereniging op een andere manier ‘future proof’ maken. Zij delen o.a. hun ervaring met het bereiken van nieuwe doelgroepen en het aanstellen van een speciale coördinator professionals/vrijwilligers en vertellen over de positieve impact die dat op hun vereniging heeft.

Hoe gaat het in zijn werk?
Je ontvangt dan op de dag zelf de link naar dit webinar via de mail.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

10 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven