Werken met WORD

28Sep11:0011:00Werken met WORDWil jij leren hoe je makkelijk met Word kunt werken? 11:00 - 11:00 14 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 11:00 - 11:00

Locatie

Viandenlaan 5, 4835 EG Breda

Other Events

Details

Wil je leren hoe je eenvoudig met Microsoft Word kunt werken? Dan is deze basistraining ‘Werken met WORD’ iets voor jou!

Wij maken allemaal weleens een uitnodiging, een notitie, een verslagje, een rapport of een brief. We schrijven teksten of verwerken deze. We gebruiken het voor ons werk, voor ons vrijwilligerswerk maar ook in ons privéleven.

WORD is een van de meeste gebruikte programma’s ter wereld en het biedt talloze mogelijkheden. Maar hoe werkt het programma nu precies? Hoe krijg je makkelijk het resultaat wat je in gedachten hebt?

Wil jij je meer verdiepen in het eenvoudig werken met WORD? Dan is deze training zeker iets voor jou!

Wat gaan we doen?
In deze training gaan we aan de slag met de basisbeginselen van tekstverwerking met Microsoft WORD.
Je komt meer te weten over de diverse mogelijkheden die het programma biedt. Aan de hand van een eenvoudige uitleg ga je zelf aan de slag.

In de training leer je onder andere hoe je een document kunt beheren, bewerken, opslaan en afdrukken.
Daarnaast weet je straks hoe je teksten kunt opmaken, spellingcontroles kunt uitvoeren, en hoe je afbeeldingen en tabellen kunt invoegen en bewerken.

Enthousiast geworden? Schrijf je dan snel in! 

”Werken met WORD is niet moeilijk, het is alleen weten hoe het werkt! ”

Hoe gaan we dit doen?
Deze training wordt in samenwerking met Gilde de Baronie georganiseerd en bestaat uit een introductie-les en drie reguliere lessen waarin we aan de slag gaan met Microsoft WORD

  • Tijdens de introductie-les worden gezamenlijk voorbereidingen getroffen om op 5 oktober meteen aan de slag te kunnen. Zo krijg je de mogelijkheid om met de docent naar je computer te kijken (bijvoorbeeld of je een goede versie van Word hebt) word je wegwijs gemaakt in het lesprogramma en ga je aan de slag met het werken in de Cloud.
  • In de overige drie lessen beginnen we met het lesmateriaal. Er wordt uitleg gegeven en je krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen.

WORD versie
Er zijn veel verschillende computers en tekstverwerkers, die allemaal ongeveer hetzelfde kunnen. In deze training werken we met WORD op een laptop. Omdat tekstverwerking op een tablet aanzienlijk beperkter is dan op een laptop of computer, is deze cursus niet geschikt voor het gebruik van WORD op een tablet.

Les data
Les 1: 28 september 2022 – introductie les
Les 2: 05 oktober 2022 – reguliere les
Les 3: 12 oktober 2022 – reguliere les
Les 4: 19 oktober 2022 – reguliere les & afsluiting

Doelgroep
Deze training is voor vrijwilligers die aan de slag willen met de basisbeginselen van WORD. Om aan deze training mee te doen heb je geen ervaring nodig met tekstverwerking. Enige ervaring met een computer is wel handig.

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie!

Bij aanmelding wordt je geacht bij alle lessen aanwezig te zijn. 

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

14 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven