Werven met het zomerprogramma

12Jun19:1521:45Werven met het zomerprogrammaMaak een éxtra goede indruk tijdens jouw activiteit19:15 - 21:45 15 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 19:15 - 21:45

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

Open jouw deuren! Zet je organisatie op de kaart voor vrijwilligers tijdens het drukbezochte zomerprogramma.

Wil jij vrijwilligers een leuke tijd bezorgen? Open de deuren van jullie organisatie en laat mensen proeven van jouw mooie werkzaamheden. Nóg mooier is het als je er na de activiteit een paar nieuwe fans, ambassadeurs of misschien wel nieuwe vrijwilligers bij hebt! 

Hoe pak je dit precies aan? Dat leer je tijdens deze bijeenkomst, speciaal voor het zomerprogramma. We gaan in op onderwerpen als:

  • een goede voorbereiding;
  • een warm welkom;
  • een goed gesprek voeren.

Als je deze drie dingen goed kan, vergeet niemand jouw organisatie meer! We leren je hoe je hoe je een succesvolle ‘korte klus’ organiseert, en ook hoe je deze wervingsmethode in de toekomst zelf kunt inzetten om vrijwilligers te werven. Zo ben je er óók na het zomerprogramma helemaal klaar voor!

Onze tip: kom samen met een mede-vrijwilliger. Zo kunnen jullie met elkaar sparren en is de kans groter dat jullie ideeën ook echt werkelijkheid worden!

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie!

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl – Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de workshop: 

  • Weet je hoe je zorgt dat de deelnemers zich heel welkom voelen bij jouw organisatie;
  • Heb je handvaten om een mooi gesprek te voeren met vrijwilligers tijdens of na afloop van de activiteit;
  • Weet je welke stappen je moet zetten om ambassadeurs of vrijwilligers te werven tijdens of na afloop van jouw activiteit;
  • Weet je hoe je een ‘korte klus’ organiseert, en ook hoe je deze wervingsmethode in de toekomst zelf inzet om vrijwilligers te werven;
  • Wordt jouw activiteit nóg leuker!

    

 

 

Een woordje van de docent

Meedoen aan het zomerprogramma is dé manier om vrijwilligers op een laagdrempelige kennis te laten maken met jouw organisatie.

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

15 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven