Winterrondleiding: STEK-toer

07Dec13:3016:00Winterrondleiding: STEK-toerKom meer te weten over de creativiteit en het vakmanschap op het STEK terrein 13:30 - 16:00 12 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 13:30 - 16:00

Locatie

Veilingkade 9, 4815 HC Breda

Other Events

Details

Wil jij je onderdompelen in een groene werkplek waar creativiteit en vakmanschap samen komt? Dan is deze STEK-toer echt iets voor jou!

Samen met de rondleiders Marga Peters & Chantal Schaap, ga jij het unieke terrein ervaren. In deze toer kom je meer te weten over het ontstaan van STEK, het vakmanschap wat er schuil gaat, innovatieve/duurzame en circulaire creaties die ontstaan op het terrein en de unieke verhalen van de Stekkers en hun bedrijven.

Wist je dat:
STEK deel uit maakt van Crossmark Breda, een groene werkplek & een proeftuin is voor de circulaire economie? Deze hotspot bevindt zich in het Havenkwartier van Breda. Een plek waar duurzaam, innovatie, vakmanschap, samenhorigheid en circulariteit hoog in het vaandel staan. Je kunt erover lezen of praten, maar sommige dingen wil en moet je gewoon zien en ervaren. “

”JE ZULT VERSTELD STAAN VAN AL DE CREATIVITEIT EN HET VAKMANSCHAP OP HET STEK TERREIN.”

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft in creativiteit en innovatie.  Tip: Neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger in crime mee! Samen meedoen is nog veel leuker.

Hoe gaat het in zijn werk?
Ongeveer een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je aan voor de reservelijst  

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst wilt, dan maken wij het gelijk in orde.
Sta jij op de reservelijst? Als er een plaatsje vrijkomt nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

OpenNog beschikbare plaatsen

Scroll naar boven