Winterworkshop: Aan de slag met je handen - hout handwerk

07Dec13:0014:30Winterworkshop: Aan de slag met je handen - hout handwerkCreatief aan de slag met je handen. Doe jij mee?13:00 - 14:30 4 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 13:00 - 14:30

Locatie

Kastanjezolder, Gebouw De Dobbelsteen, Doelen 36, 4813 GR Breda.

Other Events

Details

Houd jij van creatief bezig zijn? Lekker met je handen werken en mooie dingen maken? Dan is deze workshop iets voor jou!

Op dinsdag 07 december nemen de vrijwilligers van Hobbyclub Princehage jou mee in het werken met je handen. In deze creatieve workshop “hout spijkeren” ga jij lekker aan de slag! Je gaat aan de slag onder begeleiding en maakt iets helemaal naar jouw wens. Iets moois gemaakt? Leuk voor jezelf, maar ook super leuk om weg te geven! Dus… Lijkt het jou leuk om jouw creativiteit even helemaal de vrije loop te laten? Dan raden wij deze workshop jou zeker aan!  

Doelgroep 

Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft om met zijn handen creatief aan de slag te gaan. Tip: neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig! 

Hoe kan ik meedoen? 

Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie! 

Reservelijst 

Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen, dan maken wij het gelijk in orde. 

Sta jij op de reservelijst? Indien er een plaatje vrijkomt nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Afmelden 

Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl  

Vragen 

Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl – Wij helpen je graag verder 

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven