Winterworkshop: Natuurwandeling met gids

08Dec13:3015:30Winterworkshop: Natuurwandeling met gidsWaan je een weg in de Bredase natuur!13:30 - 15:30

Tijd

(Woensdag) 13:30 - 15:30

Locatie

Mastbos

Huisdreef 4 4836 AM

Other Events

Details

Ontdek hoe mooi de natuur in Breda is met een IVN-natuurgids

Samen met het IVN ga je op pad in het Mastbos. Je leert je eigen omgeving op een andere manier kennen. En komt meer te weten over de planten en vijvers. Laat je verassen door onze eigen Bredase natuur!

Wat gaan we doen?
We gaan 1.5 uur wandelen over diverse paden, zowel verharde als onverharde paden. De gids legt van alles uit over de natuur, de diverse planten en vijvers die daar liggen. De hond kan helaas niet mee. De wandeling is ook niet geschikt voor kleine kinderen. Tip: draag comfortabele (wandel)schoenen en lekker zittende kleding. Heb je een verrekijker? Neem deze gerust mee, want misschien zie je wel een buizerd, ijsvogeltje of een specht!

Waar gaan we wandelen?

Het Mastbos ligt als een soort groene muur tegen de stad Breda aan. Vanuit het niets sta je in een eeuwenoud bos met een rijkdom aan historie, planten en vijvers. Wandel van smalle paden naar open beukenlanen, over heide, langs loofbomen en door donker naaldbos.
Startpunt: Restaurant – De Boschwachter in ’t Mastbos 

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft in een natuurwandeling, mag meedoen. Tip: Neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen mee doen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig!

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie!

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst. Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen, dan maken wij het gelijk in orde.

Sta jij op de reservelijst? Indien er een plaatsje vrij komt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl – Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven