Winterworkshop: Schaatsen

08Dec15:3017:00Winterworkshop: SchaatsenAltijd al eens een schaats clinic willen volgen? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!15:30 - 17:00

Tijd

(Woensdag) 15:30 - 17:00

Locatie

Terheijdenseweg 506, 4826 AB Breda

Other Events

Details

Sportief en zin om de schaatsen aan te trekken? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

Op woensdagmiddag 08 december geeft schaatsvereniging de Striene een sportieve schaatsclinic. In deze clinic nemen ze jou mee in de basistechnieken van het schaatsen.  Zo maak je kennis met hoe leuk schaatsen kan zijn. Ervaring met schaatsen is niet nodig, of het nu jouw eerste keer is of jij vaker schaatst: je kan meedoen op jouw niveau.

Schaatsen is snel. Zonder motor, zonder hulp. Alleen jij, jouw schaatsen en het ijs. Gáán. Hoe sneller hoe beter. Heerlijk ‘hangen ‘in de bochten of hard in de remmen. Alleen snel? Nee, allerlei spelvormen komen in de training voorbij. Het begin leer je zo, daarna is het een kwestie van oefenen. Wij helpen jou daar graag bij. Of jij nu gewoon lekker wilt schaatsen, of straks wedstrijden wilt winnen.

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft om lekker te schaatsen.  Tip: neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig! 

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie! 

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen, dan maken wij het gelijk in orde. 

Sta jij op de reservelijst? Indien er een plaatje vrijkomt nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl  

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl – Wij helpen je graag verder 

Scroll naar boven