Workshop: Autisme belevingscircuit

04Apr19:0022:00Workshop: Autisme belevingscircuitIs de training VOL? Stuur een e-mail dan plaatsen we je op de reservelijst. 19:00 - 22:00 1 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 19:00 - 22:00

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

Wat is jouw kennis op het gebied van autisme? 

Ruim 190.000 mensen in Nederland hebben autisme. Dit is een beperking waarbij informatie op een andere manier in de hersenen wordt verwerkt dan bij de gemiddelde Nederlander. Heb jij wel eens te maken met iemand die autisme heeft? En wil jij daar nog meer over te weten komen? Dan is deze cursus iets voor jou!

Wist je dat autisme erfelijk en aangeboren is, maar er kan ook sprake zijn van niet- genetische oorzaken, zoals een oudere leeftijd van de vader of medicatiegebruik tijdens de zwangerschap?

”Ondanks de vele mensen die last hebben van deze beperking, blijft het een moeilijk onderwerp. Wil jij meer te weten komen over autisme en een beter beeld krijgen bij wat het precies is? Sluit dan aan tijdens de workshop en wij helpen jou verder!”

Doelgroep
Vrijwilligers die werken met autisme of in aanraking komen met verschillende typen mensen en geïnteresseerd zijn in het opdoen van informatie over autisme.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze training:

  • Heb je aan de hand van het belevingscircuit ervaren wat autisme inhoudt. Je hebt een kijkje gekregen in de wereld van autisme.
  • Aan de hand van je zintuigen kun je ervaren hoe het is om informatie op een andere manier te verwerken.
  • Dankzij tips leer je hoe je het beste met mensen met autisme om kunt gaan.
  • Aan de hand van oefeningen maak je op een interactieve manier kennis met autisme.

 

”Na het volgen van deze workshop ontvang jij een bewijs van deelname dat jij kan gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan.”

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

1 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven