Vrije speelavond: Badminton

07Dec19:3021:00Vrije speelavond: BadmintonBadminton iets voor jou? Kom erachter, grijp je kans en doe mee!19:30 - 21:00 7 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 19:30 - 21:00

Locatie

Deken Dr. Dirckxweg 4, 4854 AB Bavel

Other Events

Details

Houd jij van een uitdaging? Lekker bewegen? En wil je ervaren hoe leuk badminton kan zijn? Dan is deze sportieve speelavond iets voor jou!

De badminton speelavond wordt verzorgd door vrijwilligers van BC Bavel. Je gaat samen met andere vrijwilligers en bestaande leden badmintonnen en kennismaken met de sport. Badminton is een snelle sport met een shuttle. Je krijgt een korte instructie en gaat dan lekker spelen om te ervaren of deze sport iets voor jou is.

Badminton is een toffe sport voor jong en oud. Iets voor jou? Kom erachter! Meld je dan aan voor deze sportieve workshop en maak kennis met deze energieke sport.

Van badminton krijg je:

  • een goede conditie;
  • een goede oogcoördinatie;
  • een verbeterde reactie vermogen.

Voor wie?
Vrijwilligers die het leuk vinden om kennis te maken met badminton. Ervaring met badminton is niet nodig!

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie!

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer én voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen, dan maken wij het gelijk in orde. Sta jij op de reservelijst? Indien er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl – Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

7 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven