VOL! WORKSHOP: beter communiceren met NLP

16Mei19:1521:45VOL! WORKSHOP: beter communiceren met NLPLeer wat er in jouw brein gebeurt, en in dat van een ander!19:15 - 21:45

Tijd

(Donderdag) 19:15 - 21:45

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

Maak kennis met NLP: leer hoe jouw brein informatie verwerkt.  

In deze interactieve workshop ga je op ontdekkingstocht. Hoe werkt je brein? Hoe neem je de wereld waar? En hoe krijg je inzicht in wat er in iemand anders omgaat? Als je weet hoe dit werkt, word communiceren veel makkelijker.

Je krijgt uitleg over het NLP model door concrete voorbeelden. Dankzij praktische tips kun je er na deze training eenvoudig zelf mee aan de slag. Heb je alles goed onder de knie? Dan kun je makkelijker bereiken wat je wilt. Je kunt je namelijk veel beter verplaatsen in de ander.

“Het NLP communicatiemodel is heel krachtig, herkenbaar en toegankelijk. Wij zijn ervan overtuigd dat ook jij veel effectiever kunt communiceren als je weet hoe dit model werkt en het gebruikt!”

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven