Workshop: Beter communiceren - Voer gerichte gesprekken!

29Mar19:0022:00Workshop: Beter communiceren - Voer gerichte gesprekken!Leer hoe je jouw communicatie kunt verbeteren, zodat je meer uit je gesprekken haalt!19:00 - 22:00 4 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 19:00 - 22:00

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

Geef jouw gesprekken een boost!

Soms praat je met iemand. En dank denk je: “volgens mij snappen we elkaar niet helemaal”… Dit kan komen door allerlei verschillende dingen. Vaak komt het neer op de manier hoe je praat of communiceert.

Communiceren is niet altijd makkelijk. Soms begrijp je niet helemaal wat die ander nu precies bedoelt. Of waarom iemand op een bepaalde manier reageert. Dit heeft waarschijnlijk te maken met hoe je de boodschap overbrengt. Dat ligt dus niet aan jou, maar aan de manier waarop je communiceert. Misschien is het te vaag, schiet iemand gelijk in de actie stand gaat of duurt het te lang. Dit kun je van tevoren natuurlijk niet weten. Want je weet niet altijd wie je voor je hebt. Hoe kom je erachter wie die ander is? Herken wat jouw eigen stijl is en wat de stijl van de ander, zodat je op hetzelfde punt uitkomt!

In deze training gaan we met jouw communicatie aan de slag! Zo kom jij er achter wat jouw eigen communicatiestijl is. Je leert wat veelvoorkomende valkuilen zijn. Daarnaast ga je aan de slag met diverse communicatiestijlen en personages. Op deze manier weet jij hoe je aan kunt sluiten bij de communicatiestijl van iemand anders en spreek je dezelfde taal.

Speel gericht in op de ander en zet het gesprek naar je eigen hand. Zo kom je sneller dichterbij je doel!

‘’Aan de hand van de DISC-methode gaan we praktisch aan de slag. Zo haal je straks nog meer uit de gesprekken die je voert!’’

Doelgroep
Vrijwilligers die meer willen weten over hoe je je communicatie kan aanpassen op de ander.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze training:

  • Heb je meer inzicht in communicatiestijlen.
  • Kan jij herkennen wie die persoon aan de andere kant van de tafel zit en weet jij hoe jij jouw communicatie daarop aan kunt passen.
  • Weet jij wat voor persoon jij bent en welke communicatiestijl jij hanteert.
  • Heb je inzicht hoe jij kan inspelen op ander.

”Na het volgen van deze training ontvang jij een bewijs van deelname dat jij kan gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling, CV en verdere loopbaan.”

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

4 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven